Hier vind ik altijd de juiste zeevracht tarieven

2 min read
Zeevracht tarieven

Sinds kort verstuurt onze webshop ook pakketten naar andere landen. Om te bepalen wat voordelig is, ben ik op zoek gegaan naar zeevracht tarieven. Er zijn natuurlijk meerdere vormen om pakketten naar het buitenland te versturen. Omdat wij in verschillende werelddelen opslag hebben, leek mij vracht per schip het meest voordelige. Omdat je grote leveringen verstuurt, wil je dat in 1 keer doen. Het loont dan niet om te gaan voor pakketpost bijvoorbeeld. Mijn online zoektocht was eigenlijk al snel compleet. Ik kwam bij Your Cargo Contact terecht en zij zijn heel duidelijk over de mogelijkheden. Natuurlijk zijn definitieve tarieven niet te bepalen, dat ligt aan wat je verstuurt. Daarom heb ik met hen contact opgenomen, om te ontdekken wat zij mij konden bieden. De kans is groot dat ik elk kwartaal wel een grote levering zal sturen. De kosten daarvoor vielen behoorlijk mee! Natuurlijk is het niet gratis of heel goedkoop, de producten moeten immers een behoorlijke weg afleggen. Toch is dit duidelijk de voordeligste optie.

Zeevracht tarieven

Zeevracht tarieven laten bepalen

Per schip kun je eigenlijk alles vervoeren dat je maar wilt. Of het nu gaat om kleine of grote pakketten, of je gehele inboedel wanneer je naar het buitenland verhuisd. Dit is natuurlijk ideaal. Zeevracht tarieven worden bepaald op het gewicht en de afmetingen van wat je verstuurt. Tevens is het ook afhankelijk van hoe ver het pakket verstuurd wordt. Van Nederland naar Spanje is uiteraard vele malen goedkoper, dan van Nederland naar Canada bijvoorbeeld!

Zeevracht tarieven

De beste optie

Wil jij ook graag pakketten overzees versturen? Het loont dan om eerst in gesprek te gaan met Your Cargo Contact. Zij kunnen jou precies adviseren over de mogelijkheden en kunnen verschillende offertes op maken per vervoersmiddel. Luchtvracht is bijvoorbeeld ook een mogelijkheid. Zo kun je er altijd de beste deal uit halen.