Autorijden nooit zonder gevolgen

2 min read
Telefoon laten repareren

Telefoon laten reparerenAuto rijden, dat is iets wat ik vaak doe voor mijn werk. Maar ook voor mijn privé leven. Ik heb nog nooit ongelukken gehad tijdens het rijden en ik ben ook nog nooit in aanraking met de politie gekomen. Toch gebeurde er laatst een klein ongelukje. Gelukkig niet met de auto zelf maar met mijn telefoon. De telefoon lag tussen de opening van de deur. Toen ik op de plaats van bestemming was deed ik mijn deur dicht en pats; mijn telefoon zat er tussen met als gevolg dat het scherm deels stuk was gegaan en de camera aan de achterkant ook.

Keerde weer terug bij oud en vertrouwd adres

 

Voor de reparatie ging ik naar Apple reparatie Den Haag. Hier was ik al wel eens wat eerder geweest voor wat andere reparaties. Ik ervaarde de vorige reparaties als zeer goed en daarom keerde ik deze keer ook weer terug bij Apple reparatie den haag. In de winkel werkte nog steeds het zeer vriendelijke personeel als eerst. Dat vond ik persoonlijk heel fijn. Ook waren de medewerkers nog steeds heel helder en kon je ze duidelijk verstaan.

Telefoon laten repareren

Erg tevreden over de reparatie

De reparatie van mijn telefoon duurde een halve dag, dit door de drukte die er was in de winkel. Zoals de medewerker zei had hij nog heel wat andere reparaties die hij moest verrichten op die dag. Toen ik mijn telefoon weer ophaalde na een halve dag was ik blij verrast want ik zag dat mijn telefoon weer straalde. Er was geen vuiltje of krasje te bekennen. Het scherm en de camera waren weer in de beste staat. Ik ben erg tevreden over Apple reparatie den haag en kom zeker terug als er weer een keer iets mankeert aan mijn telefoon.