Autoschade Rotterdam vakkundig gerepareerd

2 min read
Autoschade Rotterdam

Voor autoschade Rotterdam bij een bedrijfswagen zijn wij als bedrijf zelf aansprakelijk. We leasen onze bedrijfswagens namelijk niet maar hebben deze zelf aangeschaft. Voor het repareren van autoschades doen wij zaken met Autoschade Direkt.

Autoschade RotterdamAutoschade Rotterdam snel en goed afgehandeld

Het voordeel van Autoschade Direkt is dat zij kleinschalig werken en daardoor ook heel flexibel zijn. Omdat wij onze wagens nodig hebben voor onze werkzaamheden is het voor ons wel belangrijk dat we de auto’s zo kort mogelijk kwijt zijn en dit goed kunnen plannen. Door het persoonlijke contact en de flexibele instelling van Autoschade Direkt is dat altijd mogelijk. Onze auto’s zijn veel op de weg dus autoschade in Rotterdam zit in een klein hoekje, gelukkig met alleen maar blikschade maar ook dat kan heel vervelend uitpakken natuurlijk.

Autoschade Direct regelt alles met de verzekeringsmaatschappij

Ook fijn, Autoschade Direct zorgt voor de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Zijn regelen dan direct alles, van de herstelwerkzaamheden tot het aanmelden van de schade bij de verzekering. Dat scheelt ons weer veel gedoe. En mocht de schade toch wel onze schuld zijn dan zijn de tarieven voor het herstellen van autoschade in Rotterdam erg schappelijk. Mocht een reparatie wat langer duren dan kunnen we altijd gebruik maken van een gratis leenauto. Zo zitten onze werknemers nooit zonder vervoer en kunnen alle afspraken dus ook gewoon door blijven gaan.

 

Professioneel en vakkundig met aandacht voor details

Autoschade RotterdamWij dus erg te spreken over de de schadeafhandeling van Autoschade Direct. Netjes en professioneel en met aandacht voor  de details. Onze bedrijfswagens zijn immers ook onze reclame dus we willen er wel goed mee voor de dag komen. Slecht gerepareerde schade zal dan niet positief voor ons bedrijf uitpakken. Gelukkig realiseert Autoschade Direct zich dat ook. Daarnaast ontvang je 2 jaar garantie op het geleverde werk.