Avondje met gezelligheid eindigde in een ongeluk

2 min read
Europa telecom

Eergisteren heb ik mijn telefoon laten maken bij Sony reparatie. Ik deed dit omdat ik mijn telefoon vorige week heb laat vallen. Het gebeurde toen ik een avondje met wat vrienden thuis ging drinken. De stemming zat er lekker in, dit kwam mede door het vele alcoholgebruik. Toen het einde van de avond bijna was aangebroken, ging het mis. Goed mis. Want toen we druk aan het dansen waren liet ik plots mijn telefoon vallen in de menigte. Ik raapte de telefoon meteen op, en terwijl ik dat deed viel ik met mijn hoofd voorover tegen de grond aan. Met als gevolg een flinke wond op mijn hoofd en een volledig kapot scherm.

Europa telecom

Van plan om naar een telefoonzaak te gaan

De wond op mijn hoofd heb ik meteen even laten nakijken bij een huisartsenpost die toevallig s ’nachts nog open was. De huisarts zei dat het nog wel mee viel en dat er geen hechting nodig was. Dat maakte me weer een beetje blij. Toen ik thuis was, was ik vergeten dat mijn telefoon stuk was gegaan. S ’ochtends kwam ik hier weer achter. Omdat ik die dag toch vrij had, was ik van plan om mijn telefoon te laten repareren. Het moest tevens toch een keer gebeuren dus kon ik het maar beter gelijk doen. Zo deed ik op het internet eerst een paar zoekopdrachten voordat ik de stad in ging.

Europa telecom

Reparatie goed uitgevoerd

Op het internet zag ik de zaak; Sony reparatie staan. De site van Sony reparatie zag er netjes uit. De recensies waren ook erg positief. Dat is de reden dat ik daarna naar de zaak ben gegaan. Bij de zaak werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ze stonden een beetje onder de indruk van wat er met mij was gebeurt. Ze zagen de wond op mijn hoofd namelijk en de kapotte telefoon in mijn handen. Ze wisten in ieder geval wat er met de telefoon aan de hand was, ze voerde daarom ook gelijk de reparatie uit. De reparatie is vervolgens goed uitgevoerd en de telefoon werkte weer zoals eerst.