Biertafels huren bij Huurland

2 min read

Op zoek naar biertafels huren voor uw tuinfeestje of trouwerij? Dan ben u bij Huurland aan het juiste adres! Hier kunt u verschillende soorten biertafels huren tegen een degelijke prijs. De biertafels zijn geschikt voor elk feestje. Het ligt er natuurlijk aan wat voor een setting uw feest heeft. Als het meer een ‘’sta’’ feestje is kunt u beter voor statafels gaan. Geeft u een feest waar u ook wilt kunnen zitten of eten? Kies dan voor de biertafels. De biertafels zijn erg handig en gezellig. U kunt de biertafel huren nadat u contact heeft opgenomen met Huurland of een keertje langskomt. Heeft u vragen over biertafels huren of over de andere producten van Huurland? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van het bedrijf. Dit kan via het telefoonnummer 010 – 46 23 145. De medewerkers staan u overigens graag te woord!

Mijn ervaring biertafels huren

In de zomer heb ik een tuinfeest gegeven. Dit feest gaf ik in verband met het passeren van de 50. Omdat er veel oude mensen op het feest kwamen, wilde ik graag wat biertafels huren. Zo konden de oude mensen eventjes uitrusten en gezellig aan de tafel zitten. De biertafels heb ik uiteindelijk gehuurd bij Huurland. Een top bedrijf met veel horeca apparatuur. Ik belde naar het bedrijf en er werd meteen vriendelijk opgenomen. Na een kort maar krachtig gesprek was het al geregeld. Een paar dagen later werden de biertafels al bezorgt! Tijdens het feest hebben we er veel plezier van gehad. Ik vond de samenwerking met Huurland erg fijn en vooral duidelijk. Bij een volgend feest weet ik waar ik moet zijn voor feest-apparatuur!