Cloudoplossingen van Meraki inzetten binnen uw netwerk

2 min read
Meraki

Meraki is een onderdeel van het bedrijf Cisco, wat al jaren bekendstaat als een betrouwbare producent van verschillende soorten netwerkoplossingen. Waar Cisco een breed scala aan netwerkproducten aanbiedt, richt Meraki zich voornamelijk op de productie van cloudoplossingen voor bedrijven. Cloudoplossingen worden steeds populairder, nu bedrijven vaker voor flexplekken kiezen in plaats van voor vaste werkplekken. Een cloudoplossing biedt werknemers de mogelijkheid om vanaf verschillende locaties toegang te krijgen tot de bestanden die hier opgeslagen worden.

De cloudoplossingen die door Meraki worden aangeboden zijn van een hoge kwaliteit, betrouwbaar en bovenal veilig. Let wel, dit geldt logischerwijs alleen wanneer de apparatuur op de juiste wijze aangesloten wordt. Een goede beveiliging van uw netwerk is essentieel, om aan de richtlijnen van de AVG te voldoen.

Beveiliging

Meraki maakt op- en afschalen makkelijker

Naast de mogelijkheid om vanaf verschillende locaties toegang te krijgen tot data in de cloud, kan een cloudoplossing eenvoudig worden op- en afgeschaald. Zo biedt Meraki de mogelijkheid om uw cloudoplossing mee te laten groeien met de omvang van uw organisatie. Als uw organisatie groeit, kunt u ook netwerk in de cloud verruimen. Mocht u minder ruimte of resources nodig hebben, dan kunt u het netwerk verkleinen.

Tip: laat vooraf altijd een infrastructuur uitwerken, voordat u voor de cloudoplossingen van Meraki kiest!

Flexplek

Hulp bij het opzetten van uw bedrijfsnetwerk

Het opzetten van een bedrijfsnetwerk kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Om die reden is het verstandig om hier de hulp van een professionele organisatie voor in te schakelen. The Networkers biedt u deze hulp graag! De organisatie beschikt over verschillende netwerkspecialisten die u kunnen helpen bij het opbouwen van cloudoplossingen voor uw organisatie. Door uw wensen te inventariseren, wordt het relatief eenvoudig om te bepalen welke cloudoplossingen van Meraki hierop aansluiten. Heeft u de juiste apparatuur aangeschaft? Dan kan deze apparatuur direct voor u worden aangesloten.