Dakdoorvoeren nodig? Werova is specialist in dakdoorvoeren!

2 min read
Werova is specialist in dakdoorvoeren

Werova is specialist in dakdoorvoeren, dit hebben wij geweten. Wij zochten een dakdoorvoer voor ons platte dak en deze vonden we bij Werova. Dankzij hun professionele advies konden we de meest passende dakdoorvoer aanschaffen.

Een uitgebreid assortiment aan dakdoorvoeren

Werova is specialist in dakdoorvoerenWe besloten dat het tijd was dat ons dak gerenoveerd zou worden. We hadden hier een aantal onderdelen voor nodig, waaronder een dakdoorvoer. Werova is specialist in dakdoorvoeren en heeft een erg uitgebreid assortiment aan dakdoorvoeren. Er zijn 5 productgroepen en je kunt kiezen uit diverse materialen: PVC, TPO, FPO, TPE en EPDM. In principe leveren zij altijd dakdoorvoeren met folie, maar wanneer je meer de voorkeur geeft aan een dakdoorvoer zonder folie, dan is dit ook zeker mogelijk. Een dakdoorvoer met folie wordt wel meer aangeraden, omdat hierdoor de dakdoorvoer makkelijk, goed en waterdicht verwerkt kan worden.

Uitstekend geadviseerdWerova is specialist in dakdoorvoeren

Wij twijfelde over het soort dakdoorvoer we nodig hadden, maar de specialisten van Werova konden ons uitstekend adviseren over de folies, de soorten kunststoffen en welke het beste samengaan. Dankzij hun goede advies konden we een weloverwogen keuze maken. De dakdoorvoer kregen we snel binnen. We hebben deze geplaatst volgens voorschrift, zodat we er zeker van konden zijn dat we een duurzame en hoogwaardige dakdoorvoer zouden krijgen. We wilden namelijk de kans op lekkages en het loslaten van folie en de kunststof dakdoorvoer vermijden. Inmiddels is ons dak helemaal gerenoveerd en is de dakdoorvoer prima geplaatst, we zijn er erg tevreden en kijken terug op het fijne contact dat we hadden met Werova. We raden dit bedrijf dan ook zeker aan.

More Stories