Een ce certificaat

2 min read
Fifth advocatuur

Fifth advocatuurHet enige wat ik nog moest regelen voordat de verkoop van mij product van start kon gaan was een ce certificaat. Ik was niet helemaal op de hoogte dat je dit nodig had voordat je kon verkopen en was daarom snel op zoek naar hulp. Fifthadvocatuur uit Tiel heeft mij uiteindelijk erg goed geholpen. Ik was op zoek naar een advocatenkantoor dicht bij huis dat mij kon helpen en kwam daarom al snel bij dit advocatenkantoor uit. Ik wist eigenlijk vrij weinig over wat ce certificering inhield en was daarom blij met de goede service van dit advocatenkantoor. Je kon merken dat zij hier veel ervaring in hebben.

Snel op afspraak
Ik had geen idee hoeveel tijd er nodig was voor een ce certificaat en nam dus snel contact op met dit bedrijf. Ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon en ik kon snel terecht voor een afspraak. Tijdens deze afspraak werd ik volledig geïnformeerd over ce markering. Dat was erg fijn, want ik wist niet goed waar ik aan toe was. Vervolgens hebben we samen een plan van aanpak gemaakt. Dingen die ik moest doen en dingen waarin zij konden helpen. Het was duidelijk wat ik moest doen voor een certificering en ik ging gelijk aan de slag. Uiteindelijk hebben zij mij goed kunnen helpen en had ik snel mijn ce certificaat. Ik kon eindelijk aan de slag. Ik ben erg tevreden over de goede service van dit advocatenkantoor. Er werd duidelijk gecommuniceerd en goed geholpen. Ik wist waar ik aan toe was. Ik kan dit advocatenkantoor daarom ook sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar ce markering.

Fifth advocatuur