Entresolvloer laten plaatsen voor meer ruimte

2 min read
Anera

Entresolvloer kun je laten plaatsen om zo meer ruimte op de werkvloer te creëren. Iets waar niet iedere ondernemer aan denkt natuurlijk. Echter is het ook niet in ieder bedrijf mogelijk om te realiseren. Dit kan door meerdere redenen komen. Gelukkig kunnen wij het wel realiseren en hier waren wij al een geruime tijd druk naar op zoek. Meerdere bedrijven zijn bij ons langs geweest om een offerte op te maken. Wij willen een precieze prijs weten zodat wij er vanuit kunnen gaan dat dit de enige kosten zullen zijn. Helaas zijn de kosten die de bedrijven tonen daarentegen onwijs hoog. Te hoog als je het eigenlijk aan mij zal vragen. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om eerst alle bedrijven langs te laten komen. Zo kunnen wij het met elkaar vergelijken en hopelijk krijgen wij hier dan een duidelijk beeld in.

EntresolvloerDe kwaliteiten van een Entresolvloer!

Uiteindelijk kwam ik terecht op de website van Anera. Dit bedrijf was nog niet bij ons geweest en daardoor hadden wij een afspraak gemaakt. Bij binnenkomst kregen wij als eerste de complimenten met hetgeen dat de ruimte er zeer netjes uit zag. Schijnbaar zie je dit niet vaak in een magazijn? Maar goed, zij hebben op gegeven moment een offerte opgemaakt. Die ontving ik later die dag in mijn mail. Tot mijn grote verbazing merkte ik meteen op dat zij een stuk voordeliger zijn dan wat ik eerder had ontvangen.Entresolvloer

De afspraak gemaakt!

Nadat wij akkoord hadden gegeven voor de offerte werd er een afspraak gemaakt. Op die dag zouden zij bij ons aan de slag gaan om de vloer te plaatsen. Dit was ook echt zo! Zij stonden die ochtend netjes met het materiaal bij ons op de stoep om het werk uit te voeren. Een vriendelijke monteur had het netjes uitgelegd en vervolgens gingen zij aan de slag.