Erg overzichtelijke werkwijze gekregen dankzij HomeWorxx

2 min read

Afgelopen schooljaar heb ik veel meegemaakt. Zo heb ik aan het einde van dit jaar enorm hard moeten strijden om mijn examen te halen. Uiteindelijk heb ik het examen gelukkig weten te behalen. Alleen ging er wel veel vooraf. Zo heb ik vanaf februari een oplossing gezocht voor de slechte concentratie en werkwijze die ik toen had. Ik meldde me namelijk aan voor de huiswerkbegeleiding van HomeWorxx. Dit vonden mijn ouders en mentor nodig. Zij zagen het namelijk helemaal de verkeerde kant opgaan. Zo haalde ik de ene na de andere onvoldoende. En met het examen in het vooruitzicht, wilde zij me graag helpen aan hulp.

Homeworxx

Zag verschil in concentratie en motivatie

Samen met mijn mentor heb ik toen de opties bekeken. Hij had er veel vertrouwen in dat het goed ging komen met mij als ik gewoon alles deed wat er gevraagd werd aan mij. Ik vond het wel een beetje veel worden allemaal, maar ik moest toch mijn examen weten te behalen. Er stond een grote druk op me, maar toch wist ik motivatie te vinden. Door de huiswerkbegeleiding van HomeWorxx is mijn motivatie erg versterkt. Zo gingen de toetsen die ik nog moest maken voordat de examens begonnen, mij erg goed af. Ik haalde hier ruime voldoendes voor. Ik zag ook echt verschil in mijn concentratie en motivatie.

Homeworxx

Examens gingen mij goed af

Een maand voor de examens was mijn houding volledig verandert. Ik keek namelijk vooruit met veel vertrouwen. Ik wist zeker dat ik mijn examen ging halen. Toen de eerste examens waren geweest, keek ik ze meteen na. Ik wilde namelijk al zekerheid hebben. Gelukkig waren de eerste examens goed gemaakt. De andere gingen mij ook goed af. Dat was ook de reden dat ik geslaagd was. Ik ben ervan overtuigd dat dit allemaal niet gelukt was zonder HomeWorxx