Euro Manchetten & Compensatoren, mijn redder in nood!

2 min read
Euro manchetten & Compensatoren

Euro Manchetten & Compensatoren heeft mij uitstekend geholpen bij het verbeteren van de luchtkwaliteit binnen het bedrijf. De laatste tijd kreeg ik met regelmaat te horen van mijn medewerkers dat zij lichamelijke klachten ondervonden. Er werd vermoedt dat dat kwam door de slechte luchtkwaliteit binnen onze werkruimtes. Hoog tijd om er iets aan te doen dus! Ik ging op zoek naar een bedrijf die ons zou kunnen helpen hiermee en vond deze! In deze blogpost lees je er alles over.

Euro manchetten & Compensatoren: jarenlange kennis

Euro manchetten & CompensatorenEen goede werkklimaat is van groot belang binnen organisaties. Een ruimte waarin je je vaak bevindt, zoals bijvoorbeeld een kantoor of een andere werkruimte moet goed geïsoleerd zijn. Ook moet er een optimale doorstroming zijn van frisse lucht. Wanneer er sprake is van ongezonde lucht heeft dit namelijk vanzelfsprekend effect op de gezondheid van medewerkers. Wij zetten de gezondheid van ons personeel op de eerste plaats en besloten dat er zo snel mogelijk iets aan gedaan moest worden. Maar als werkgever weet ik natuurlijk niks af van luchttechniek, iemand wees mij toen op Euro Manchetten & Compensatoren, een bedrijf met een jarenlange kennis op het gebied van flexibele verbindingen en luchttechniek. Hierdoor wist ik zeker dat ik bij dit bedrijf met mijn vraagstuk aan het juiste adres was. Het is een bedrijf  dat veel tijd en aandacht besteedt aan innovatie. Ze zijn groot geworden door de introductie van nieuwe technologieën. Dat zegt een hoop vind ik! Je kunt bij Euro Manchetten & Compensatoren terecht voor de volgende producten:

  • Manchetten
  • Compensatoren
  • Leidingtechniek
  • Belading
  • Luchtverdeelslang
  • Filtertechniek

Erg tevreden!Euro manchetten & Compensatoren

De communicatie verliep meteen vanaf het begin vlekkeloos. Er werd aandachtig naar ons verhaal geluisterd en doorgevraagd naar onze wensen en behoeften. Op basis hiervan hebben ze ons een heel goed advies gegeven die concreet en bruikbaar voor ons was. We hebben niet lang hoeven wachten totdat alles geïnstalleerd werd, erg fijn! Euro Manchetten & Compensatoren heeft uitstekend maatwerk voor ons geleverd en ze hebben er weer een nieuwe en tevreden klant bij!

 

 

More Stories