Geen tijd voor linkbuilding? Besteed het uit!

1 min read
linkbuilding Nederland

Bij het ingaan van het jaar 2020 mocht je al veronderstellen dat het hebben van een prima eigen website met een dito SEO-strategie (SEO: Search Engine Optimization) noodzaak was voor elk zichzelf serieus nemend bedrijf. Nu er ook nog een pandemie overheen is gekomen, is het veilige online shoppen zelfs nog populairder geworden. Een bittere noodzaak dus voor ondernemers, om met hun website een goede positie te hebben in de Google-zoekresultaten. Er zijn diverse factoren, die vallen onder het hierboven genoemde SEO, die hiervoor kunnen zorgen. Linkbuilding Nederland een belangrijk onderdeel daarvan, al wensen ondernemers dit gezien de hoeveelheid werk én de benodigde kennis die hierbij komen kijken meestal niet zelf te doen. Je alleen focussen op linkbuilding is overigens ook weer niet verstandig. Linkbuilding dient namelijk als onderdeel gezien te worden van een complete en doordachte SEO-strategie.

linkbuilding Nederland

Welke SEO-onderdelen bestaan er nog meer?

Linkbuilding is een manier om je SEO-activiteiten vorm te geven. Dit zijn de twee belangrijkste andere manieren met dit doel:

• De techniek van de website verbeteren. Ten eerste dient dan gekeken te worden naar indexeerbaarheid van je website door Google. Ook de snelheid van het laden, de structuur en de gebruiksvriendelijkheid op apparaten als smartphones spelen mee.• De content dient zo geschreven te worden dat het aansluit bij wat consumenten graag willen lezen, of waar zij naar op zoek zijn. Bij voorkeur lever je precies genoeg informatie. Niet te veel en niet te weinig dus!

linkbuilding Nederland