Harnas
Veiligheid

Een harnas voor veilig werken op hoogte

Ben je op zoek naar een harnas om veilig op hoogte te kunnen werken? Kijk dan eens bij VDSteenXXL. Hier vind je verschillende soorten veiligheidsgordels zodat in iedere situatie veilig gewerkt kan worden.

Full body harnas of werkpositioneringsriem

HarnasEr zijn verschillende veiligheidsgordels. Zo kun je kiezen voor een full body harnas of een werkpositioneringsriem, ook wel zit harnas genoemd. Welk harnas voor jou het beste is hangt af van verschillende factoren. Het gewicht wat er aan moet hangen is daar een van maar ook wat je precies op hoogte moet doen en hoe vrij je je moet kunnen bewegen. Het beste kun je de verschillende systemen bekijken en dan het harnas kiezen dat het beste past bij jouw situaties en jouw wensen. Alle veiligheidsgordels zijn gecertificeerd en getest. Ze voldoen aan alle eisen en richtlijnen. Zeker wanneer je op hoogte werkt, is veiligheid belangrijk. Alle harnassen zijn veilig en gebruiksvriendelijk en comfortabel. Je kunt ze gemakkelijk verstellen.

Importeur van Lanex

VDSteenXXL is importeur van het Tjechische merk Lanex. Dit merk staat bekend om zijn goede kwaliteit en betaalbare prijzen. Je vindt ook andere producten op het gebied van veiligheid van dit merk in het assortiment met VDSteenXXL.

Deskundig advies

HarnasOm de veiligheid van klimmateriaal te kunnen waarborgen is het noodzakelijk dat het harnas en de rest van het werkmateriaal jaarlijks gekeurd en getest wordt. Ook hiervoor kun je terecht bij VDSteenXXL. Wil je een harnas kopen maar wil je eerst nog advies? Dan kun je natuurlijk een bezoekje brengen aan de winkel in Valkenswaard maar er zijn ook andere mogelijkheden om een medewerker te spreken. Zo kun je telefonisch contact opnemen, een mailtje sturen of gebruik maken van de chatfunctie op de website. Op deze manier kun je altijd advies krijgen van een van de deskundige medewerkers. Kijk eens op de website voor meer informatie.