https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/ede/

2 min read
https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/ede/

Jij moet echt eens op de website: https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/ede/ kijken wanneer jij een training voor veiligheid zoekt. Bij iedere onderneming is het belangrijk dat er een BHV’er op de werkvloer staat. Mijn baas wilt dat er zoveel mogelijk personeelsleden een cursus BHV volgen. Daarom moest ik voor hem op zoek naar een onderneming die deze training gaf. Zo kwam ik ook terecht op de website die ik hierboven benoemde. De cursus wordt gegeven door het bedrijf: G4S Training en Safety. Dit bedrijf is erg uniek en heeft veel verschillende soorten oefenruimtes. Veel bedrijven hebben deze onderneming dan ook al weten te vinden.

https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/ede/

Veel informatie kunnen vinden op https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/ede/

Op de website kon ik veel informatie vinden over de BHV cursus. Ik heb dit doorgespeeld naar mijn baas en kreeg toestemming om de personeelsleden op te geven. Dit kon ik erg makkelijk doen op de website. De cursussen worden gegeven op verschillende locaties. Wanneer jij je inschrijft kan jij de gewenste locatie opgeven. Wij hebben gekozen voor de locatie in Ede. Tijdens de opleiding leer je verschillende onderdelen zoals brand bestrijden, levensreddende handelingen, ontruimen en communicatie, alarmeren. Tijdens de cursus krijg jij een klein gedeelte theorie en een gedeelte praktijk.

Goede BHV-Cursus gekregen

De medewerkers zijn op de locatie in Ede vriendelijk ontvangen. Eerst heeft de trainer zich netjes voorgesteld en daarna kregen zij theoriesessie in een leslokaal. Na de theorie kregen de medewerkers een goed verzorgde lunch. In de middag hebben zij het praktijkgedeelte gehad. Hier hebben zij geleerd hoe zij een beginnende brand moeten bestrijden met een slang haspel, poeder, schuim en CO2. Ook hebben zij een examen afgelegd en zijn allemaal geslaagd. Het certificaat is twee jaar geldig en na twee jaar gaan zij zeker weer naar deze onderneming terug. Neem maar een kijkje op de website van https://www.veiligheids-trainingen.nl/vestigingen/ede/ en bekijk de mogelijkheden voor jou.