Impro Marketing bracht mijn website tot leven

2 min read

Impro Marketing heeft ervoor gezorgd dat mijn website weer tot leven is gekomen. Omdat ik zo tevreden ben met de behaalde resultaten. Ben ik op het idee gekomen om mijn complimenten hierover achter te laten op dit blog. 

Wanneer je eens op de website kijkt van, Impro Marketing dan zal je direct kunnen zien dat je hier voor vele diensten terecht kunt. Alles wat met online marketing te maken heeft kun je hier vinden. Tegenwoordig kun je als ondernemer niet zonder website. Echter ben je er dan nog niet. Jouw website moet goed vindbaar zijn binnen de zoekmachine zodat de klanten je snel kunnen vinden. Ook moet de website een optimaal gebruikersgemak hebben zodat de potentiële klanten niet de aandacht verliezen. Ook moet de content op de pagina’s voldoen aan de eisen van de zoekmachine maar ook die van de bezoeker. 

Impro Marketing

Impro Marketing denkt met je mee

Impro Marketing heeft met mij meegedacht nadat zij een websitecheck hebben gedaan. Deze check is helemaal gratis en daarom wilde ik deze gok wel wagen. Het advies dat ik uiteindelijk kreeg van de specialist, werd onderbouwd met een uitleg. Er werd mij uitgelegd waarom ik niet te bereiken was voor het publiek dat ik juist wil. Ook werd er uitgelegd wat hier aan gedaan kan worden om wél het publiek te kunnen bereiken wat ik graag wil. Ik heb besloten om mijn website onder handen te laten nemen en nu ik merk dat mijn bezoekersstroom zelfs is verdubbelt. Kan ik alleen maar zeggen dat dit niet was gelukt als ik geen specialist had ingeschakeld. 

Wanneer je een marketingbureau inschakelt, dan kan ik beslist dit bureau aanraden. Zij doen wat zij beloven en denken mee met de klant. Jij zal dankzij de kennis en diensten van dit bedrijf ervoor kunnen zorgen dat jij hier de vruchten van kunt plukken. Want meer bezoekers op jouw website betekent een hogere omzetWebsite