Clarity Cleaning
Zakelijk

Een jaar lang al tevreden over Schoonmaakbedrijf Arnhem

Dankzij schoonmaakbedrijf Arnhem krijgen we tevreden reacties van klanten die ons Eetcafé bezoeken. De tevreden reacties gaan in de eerste plaatst over de kwaliteit die wij leveren. Zo zijn ze tevreden over het eten en drinken wat wij voorschotelen maar ook over de schone wc’s. Waarop wij het antwoord geven dat de schone wc’s niet door ons komen maar door een ander bedrijf. Namelijk Schoonmaakbedrijf Arnhem.

Clarity Cleaning

De oplossing

Bij schoonmaakbedrijf Arnhem zijn we een jaar geleden terecht gekomen nadat een collega van ons hiernaar verwees. Hij vertelde dat dit de oplossing zou zijn voor de wc’s en ramen, die niet steeds door ons onderhouden konden worden. We hadden er simpelweg gewoon geen tijd voor. Daarom namen we contact op met Schoonmaakbedrijf Arnhem. Niet alleen voor onze wc’s maar ook voor onze ramen.

Clarity Cleaning

Niet te klagen

Een paar dagen nadat we een mail hadden gestuurd naar het bedrijf, kregen we alweer een reactie terug. We merkten aan de manier hoe ze ons de mail terug schreven, dat het om een hoogwaardig schoonmaakbedrijf ging. We werden daarom ook gelijk uitgenodigd voor een gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Hiermee gingen we akkoord en brachten een bezoekje aan het bedrijf. Tijdens het gesprek zijn we overeengekomen over een aantal dienden die het bedrijf wilde leveren aan ons. De diensten waarover we overeen waren gekomen, bestonden uit het schoonmaken van de wc’s en de ramen. Nu schoonmaakbedrijf Arnhem al een jaar ons voorziet van de schoonste ramen en wc’s, hebben we niets te klagen. Wat ook een voordeel is, is dat we veel gezelligheid met de medewerkers van het schoonmaakbedrijf beleven.