Je lijst voor de volgende lockdown

2 min read

We lijden er allemaal aan. De lockdown heeft een lange tijd geduurd en precies wanneer je denkt dat alles begint te versoepelen dreigt het kabinet om nieuwe maatregelen te nemen omdat de huidige regels niet goed genoeg gehandhaafd worden. Wat als er weer een lockdown komt, heb je al bedacht wat je überhaupt zou kunnen doen? Maak je geen zorgen, want hier vind je alles wat je zou kunnen doen. Van het maken van een kast naar het aanbrengen beton cire in je badkamer. Er zal een onderscheid worden gemaakt tussen dingen om in je tuin te doen en dingen om in huis te doen.

In huis

Laten we het voorbeeld van aanbrengen beton cire meteen gebruiken. Ooit interesse gehad in het aanleggen van stucwerk voor bijvoorbeeld een paar van je muren of zelfs plafond? Dit is misschien een ideaal moment om daaraan te beginnen, wat het leuke is aan beton cire is dat je het zelf ook kan doen. Je hebt waarschijnlijk een computer aangeschaft of zelf gebouwd vanwege het werken vanuit huis. Wat ook erg handig zou kunnen zijn is het maken van je eigen bureau waar je speciaal je computer onderdelen in kwijt kunt. Zo heb je meer ruimte vrij en naast dat het praktisch is geeft het een leuke sfeer aan je kamer.

In je tuin

Hier zal je minder snel denken aan aanbrengen beton cire. Maar misschien is het wel een idee om te beginnen met je eigen groenten en fruit te kweken. Je kan erg gemakkelijk klaar gemaakte bakjes kopen bij je tuinier in de buurt, het is zeker het proberen waard en wat ook erg voordelig is, is dat het vaker aandacht nodig heeft. Het zal dus niet in een keer klaar zijn en zo heb je al elke dag wat te doen of iets om naar te kijken. Verder kan het plaatsen van bijvoorbeeld verlichtingen of leuke bloemen ook een kleine maar leuke taak zijn voor tijdens de lockdown.