Met kerst geven we elkaar wat leuks

2 min read
Promotie

eindejaarsgeschenkenAfgelopen jaren is er steeds weer gedoe omtrent Sinterklaas en zwarte piet. In onze familie hebben we hierdoor flinke discussies gevoerd op verjaardagen. De discussies hebben bij ons tot een conclusie geleid: we vieren vanaf nu geen sinterklaas meer. Ook hebben we besloten om met kerst elkaar leuke cadeautjes te geven. Ik zelf vond het in eerste instantie jammer dat we geen sinterklaas meer vieren maar als we met kerst toch gezellig met elkaar bijeenkomen vind ik het niet zo erg.

Moest een ander moment kiezen om eindejaarsgeschenken te geven

 

Omdat ik voorheen met het Sinterklaasfeest altijd cadeautjes uitdeelde aan de familie moest ik nu een ander moment kiezen om iets te geven aan mijn familie. We vieren de Kerst nu met familie dus dat leek mij een perfect moment om de leden van mijn familie een cadeau te schenken. Ik schenk ze eindejaarsgeschenken omdat ik heel erg blij met mijn familie ben. Niet iedereen heeft een familie.

Ik wist meteen waar ik heen moest gaan

Voor de bijeenkomst moesten natuurlijk nog wel cadeautjes geregeld worden. Voor de kinderen had ik al enige tijd thuis wat liggen, namelijk snoep. Voor de volwassenen moest ik iets anders gaan zoeken. Omdat ik in mijn achterhoofd al een lange tijd een bedrijf heb zitten die originele cadeaus aanbiedt, wist ik meteen waar ik heen moest gaan voor de eindejaarsgeschenken. Namelijk het bedrijf Promotie.

eindejaarsgeschenken

Je weet zeker dat je gaat slagen

 

Bij hun op de site kom je zoveel leuke eindejaarsgeschenken tegen dat je eigenlijk zeker weet dat je gaat slagen. Toen ik na een paar jaar weer op de website kwam van de cadeauwinkel kwam ik zonder geintjes al op de eerste pagina leuke cadeaus tegen. Eindejaarsgeschenken zoals een kurkentrekker, wijndozen en wijnrekken. Ik bestelde op de website gelijk 8 eindejaarsgeschenken. Na een paar dagen ze al binnen en ik kon meteen beginnen met het inpakken er van. Nu het nog even wachten is op kerst, liggen er op mijn kamer prachtig verpakte originele cadeau’s te wachten om uitgepakt te worden.