Lucht fotografie

2 min read
Drone

Met een drone voor lucht fotografie kun je de meeste mooie beelden maken. Er zijn genoeg redenen om als bedrijf of particulier te kiezen voor luchtfoto’s bij Dronepoint Nederland. Je kunt de drone binnen en buiten inzetten op elke locatie die je maar wilt. Wil je bijvoorbeeld mooie luchtfoto’s maken van je bruiloft of een jubileum feestje? Showroom? Werkplaats? Van je bedrijf? Het kan allemaal! Ook kun je als makelaar bij hun goed terecht om het huis goed te promoten. Wat je wens ook is, door Dronepoint Nederland kun je de mooiste professionele luchtfotos laten maken van je speciale gelegenheid!

Lucht fotografie

Lucht fotografie Dronepoint Nederland

Dronepoint Nederland is opgericht door Cor Verdouw. Hij is een fotograaf en heeft al jaren ervaring als fotograaf en weet ook precies wat belangrijk is in een foto. Maakt niet uit of dat in de lucht is met een drone of dat het in een studio is. Hij heeft een scherpe blik en aandacht voor zowel de compositie als de details. Je bent verzekerd van de allerbeste beelden voor een hele goede prijs!

Camera

Unieke beelden

De beelden die Cor maakt met de drone zijn uniek. Soms is het gewoon niet mogelijk om goede foto’s te maken vanaf de grond en dan is het het beste om de lucht in te gaan. Naast de de mogelijkheid om een luchtfoto te maken kun je ook kiezen voor een professionele drone film. Zo kun je letterlijk alles vastleggen en terugkijken. Ook kun je de film in combinatie met de foto’s doen. Hier zijn speciale pakketten voor samengesteld. Cor gaat dan voor jou aan de slag en zal vooraf je wensen en de mogelijkheden met je bespreken. Zo kun je alleen maar het beste eindresultaat verwachten! Wil je meer weten over Dronepoint Nederland? Kijk dan op de website!