Maak het feest compleet met Wimpellijnen

2 min read

Wil je een feest herkenbaar maken of laten opvallen dan kun je niet om het gebruik van wimpellijnen heen, de vlaggetjes maken mensen nieuwsgierig wat er aan de hand is. Leuk dan de vlaggetjes die aan de lijnen zitten, die kun je zelf voorzien van een leuke opdruk. Heb je een keer per jaar een bepaalde actie in je winkel, dan is het leuk daar een beetje extra aandacht aan te geven met de vlaggetjes. Gelukkig zijn de vlaggetjes aan de lijnen in diverse vormen verkrijgbaar, zo kun je een beetje spelen met de teksten en afbeeldingen die je erop wilt hebben.

Ook voor buiten geschikt

Wanneer je buiten een evenement of een braderie hebt, kun je met de wimpellijnen van kunststof uitstekend uit de voeten. Natuurlijk zijn deze ook te bedrukken met leuke teksten of afbeeldingen, voor binnen zijn ook de papieren lijn beschikbaar. Het formaat van het vlaggetje kun je ook zelf bepalen, aan de hand van de tekst of de leesbaarheid kies je een goed formaat. Hoe groter het vlaggetje, hoe duidelijker je de opdruk kunt maken. Dit neemt niet weg dat een kleine opdruk, ook haarscherp wordt weergegeven. 

wimpellijnen

Overal op te hangen

Wanneer je zalen verhuurt voor feestjes is het leuk om als extra service de wimpellijnen beschikbaar te stellen, op een subtiele manier kun je zo nog even extra reclame maken voor je bedrijf. Je kunt allerlei verschillende opdrukken erop laten zetten, een bruidspaar voor een bruiloft en voor een verjaardag weer een andere opdruk. Je zorgt er in ieder geval voor dat je als bedrijf net dat beetje extra geeft, net die onderscheidende functie tegenover andere bedrijven. Misschien wel reden genoeg dat mensen weer bij jouw bedrijf in de toekomst terugkomen. Voor de lijnen en de bedrukking kun je terecht op lavistarelatiegeschenken.nl.