Meer omzet dankzij bedrukking van reclame Nijmegen

2 min read
OmniSign reclame

OmniSign reclameIn de wat slechtere periode van mijn bedrijf ben ik gaan nadenken op wat voor een manier ik de omzet zou kunnen verhogen. Natuurlijk kwam reclame het eerst in me op. Maar mijn vraag was wat voor en reclame dan? Voor deze vraag heb ik contact opgenomen met reclame Nijmegen, wat veel partners van ons ook hebben gedaan voor meer reclame.

Met reclame Nijmegen rond de tafel gegaan.

Toen ik contact opnam met reclame Nijmegen, vroegen ze of ik geïnteresseerd was in de reclame van hun. Mijn antwoord was daarop natuurlijk ja. Ook vroegen ze of ik daarom een keer wilde lanskomen voor een gesprek. Ik vond het prima dus plande een afspraak in. Tijdens de afspraak ben ik heel goed geïnformeerd en hebben we samen besproken wat ik wou. Uiteindelijk is de keuze gevallen op autobedrukking. Een reclame soort die zou zorgen voor meer bekendheid en dus verhoging van de omzet. We hebben daarna besproken wat er op de auto zou komen staan.

OmniSign reclame

Huidige bedrukking erg goed bevallen

‘’Een betere makelaar vind u niet’’ dat was de tekst die we samen hadden verkozen tot beste tekst voor op mijn auto. Ook was er een mooie versie van het logo van mijn bedrijf bij ontworpen. Nu het al weer een tijdje verder is, beschik ik over een mooie bedrijfswagen met een pakkende bedrukking. Dit komt ook vooral door het logo, dat groot is uitgedrukt op de auto. Ik merk, nu ik 3 maanden met de bedrukking rond rij, meer bekendheid. Ook zie ik een verschil in mijn omzet sinds de bedrukking. De bedrukking werkt dus erg goed en daarom ben ik reclame Nijmegen erg dankbaar. Voor andere soorten bedrukkingen kom ik misschien nog wel een keertje terug, want de huidige bedrukking die ik nu heb is me erg goed bevallen.