Een nieuw scherm binnen twee tellen geregeld door IPhone reparatie Arnhem

2 min read
Daily Phone Arnhem

Snel een nieuw scherm voor je iPhone, wie wil dat nou niet? Ik in ieder geval wel. Zo ging mijn telefoon vorige week stuk toen ik samen met wat vrienden een avondje uit ging in het centrum van Amsterdam. Op de avond werd er veel gedronken, wat misschien ook de reden is dat ik mijn telefoon liet vallen toen ik gewoon buiten stond. Het gebeurde namelijk toen ik een sigaret wilde opsteken. Toen mijn telefoon viel, raapte ik hem meteen op. Het viel me meteen op dat er een paar flinke barsten in zaten. Ik wist toen al dat ik het moest repareren.

Daily Phone Arnhem

Wist snel een goede telefoonzaak te vinden

De volgende dag werd ik erg laat wakker, en toen ik mijn telefoon pakte moest ik heel even nadenken hoe het nou ook alweer gebeurd was. Maar na een klein moment wist ik het gelukkig al weer. Omdat ik in het centrum van Arnhem woon, wist ik snel een goede telefoonzaak te vinden. Zo vond ik in de Steenstraat IPhone reparatie Arnhem. Eenmaal bij IPhone reparatie Arnhem deed ik mijn verhaal en liet ik mijn telefoon zien. De medewerkers vertelden dat de reparatie van het scherm niet lang ging duren en dat ik binnen een half uurtje alweer terug kon komen.

Daily Phone Arnhem

Prijs viel mee

Toen ik na een half uurtje weer terugkwam, werd mijn telefoon gelijk weer in mijn hand gedrukt. Het scherm was volledig vervangen en de telefoon zag er weer als nieuw uit. Ook werkte de telefoon gewoon nog normaal. De prijs van de reparatie vond ik naar mijn mening nog wel meevallen. Ik ben erg tevreden over de reparatie die IPhone reparatie Arnhem aan mijn telefoon heeft verricht.