Opzoek gegaan naar een goede telefoonzaak

2 min read

Een telefoon, wie heeft er geen in deze tijden van leven? Bijna iedereen wel en iedereen maakt wel eens mee dat er iets mankeert aan zijn of haar telefoon. Net zoals bij mij. Ik merkte vorige week toen ik s ‘ochtends in de auto zat dat mijn batterij sneller leeg ging dan eerst. Zo was ik nog geen uur weg van huis en was mijn IPhone al op 20%. Gelukkig had ik wel een oplader in de auto maar alsnog wilde ik er wel iets aan gaan veranderen. Ik besloot daarom opzoek te gaan naar een goede telefoonzaak.

Moeilijk om te vinden

Jorphone

Een goede telefoonzaak vinden is moeilijk tegenwoordig. Want er komen er zo veel bij dat je niet weet wat nou een goede zaak is. Aan de prijs kun je het ook niet zien want dit verschilt heel erg. Je kunt er alleen achter komen door recensies te lezen, net zoals ik dat deed. Ik las op Google een aantal recensies over IPhone reparatie Purmerend. IPhone reparatie werd naar mijn mening goed beoordeeld op het internet dus daarom koos ik voor deze zaak.

Jorphone

Nog een bezoekje zit er wel in!

Eenmaal gearriveerd in Purmerend, wist ik niet precies waar de zaak zat. Ik vroeg daarom aan een paar voorbijgangers naar IPhone reparatie. Gek genoeg kende ze de zaak en wezen ze me gelijk de weg. Na een kleine wandelroute door het mooie centrum van Purmerend was ik binnen 10 minuten bij IPhone reparatie. Hier hebben ze vervolgens de batterij van mijn telefoon vervangen. De medewerkers hebben hun werk uiteindelijk goed gedaan want toen ik de telefoon helemaal had opgeladen ging die wel 2 dagen mee! Ik ben erg tevreden over IPhone reparatie en kom zeker nog is een keer terug als er iets mankeert aan mijn IPhone.