Opzoek gegaan voor vervoer naar de luchthaven

2 min read

Aankomende maandag ga ik met mijn vrouw op vakantie. Zo vliegen we maandagavond naar de Canarische eilanden. Op de Canarische eilanden hebben we een mooi huisje gehuurd die op loopafstand van de zee is. We verblijven er een week en dan vliegen we weer terug naar Schiphol. Omdat deze vakantie plaatsvindt in een week waarin iedereen moet werken, was het voor ons niet mogelijk om vervoer te regelen in onze familie. Daarom zochten mijn vrouw en ik maar naar een ander alternatief.

Er bleef nog maar één optie over

Dat andere alternatief was niet heel snel gevonden. Dit kwam vooral omdat we het andere alternatief niet wisten. Na een tijdje overleggen met mijn vrouw, kwamen er toch 2 opties uit het gesprek rollen; met de trein of met de taxi naar schiphol gaan. We wilden best met de trein maar hadden geen zin om vaak te gaan overstappen. En omdat wij zelf in Doetinchem wonen moeten we dus wel vaak overstappen om met de trein op schiphol te komen. Daarom bleef er nog maar 1 optie over; met de taxi naar schiphol.

Hopen dat taxi Doetinchem ons van goed vervoer gaat voorzien

Gisterochtend ben ik opzoek gegaan op het internet naar een goede taxi die ons van en naar Schiphol kon brengen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de site van taxi Doetinchem. Mijn eerste indruk van de site was erg positief en ook las ik over de kortingen die bij een taxirit naar Schiphol komen kijken. Ik nam gelijk contact op met taxi Doetinchem en binnen 10 minuten was het geregeld. We hopen dat taxi Doetinchem ons maandag van goed vervoer kan voorzien. Ook hopen we dat dit op de terugreis ook het geval is. Wij hebben er in ieder geval vertrouwen in.