Sloopauto verkopen Amsterdam

3 min read

Woont u in de buurt van Amsterdam? Heeft u last van een auto die “Total Loss” aan de weg staat? Of een auto die niet meer start, of niet meer valt te repareren? Dan heeft u nog maar een optie over: Verkoop uw sloopauto nu bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Bij sloopautoverkopen bieden wij een service aan waar uw sloopauto gratis wordt opgehaald, en krijgt u een vooraf bepaald bedrag voor de auto. U kan dit zowel contact als op de bank krijgen. Zo houd u toch nog wat aan de auto over, als u er niks meer aan heeft. 

Sloopauto verkopen Amsterdam: Hoe werkt het?

Rijd uw auto niet meer? Is de auto in een sloot beland, of aan de zijkant van de weg? Een kapotte auto is al genoeg last, en daarom bieden wij bij de Nationale Sloopauto Ophaaldienst een service aan om uw auto gratis op te halen. Een kapotte auto is immers al een grote zorg. Wij hopen te kunnen helpen met de zorg uit uw handen halen door middel van een bedrag bieden voor de kapotte auto, deze gratis op te halen en alles volledig af te wikkelen bij de overheid. 

Onze service werkt gemakkelijk en snel in de volgende stappen:

  1. Neem contact met ons op. Wij horen graag uw verhaal aan. Daarnaast kan u de problemen van de auto opgeven, welke auto het is en aanverwante belangrijke gegevens.
  2. Wij bieden een mooi bod aan op uw sloopauto. U kan er voor kiezen om dit bod te accepteren of te weigeren. Uit ervaring wordt ons aanbod vaak geaccepteerd.
  3. Bent u akkoord met ons bod? Dan plannen wij een ophaalafspraak met u in, door heel Nederland! Wij komen de auto zo snel mogelijk ophalen.
  4. Wij regelen de gehele administratie, waren de auto vrij en zetten deze op onze naam. Vanaf dit moment kan u de auto afmelden bij de verzekering en hoeft u geen wegenbelasting meer te betalen.

Een kapotte auto bied al een grote last. Daarom hopen wij bij sloopautoverkopen u gemakkelijk te kunnen helpen. Wilt u sloopauto verkopen in Amsterdam? Wij zijn 24/7 bereikbaar, en kunnen indien nodig de sloopauto met spoed ophalen. Neem nu snel contact op, en bespreek de situatie. 

Sloopauto verkopen Amsterdam: Onze voordelen

Als eerste bent u verzekerd van een vlekkeloze afhandeling. Alles wordt volgens de wettelijke geschriften gedaan, en u komt veilig zonder extra problemen van uw auto af. Daarnaast krijgt u ook nog eens een leuk bedrag voor uw kapotte auto. Dit bedrag kunnen wij zowel contact als via een girale betaling geven. Uw sloopauto verkopen Amsterdam bij Nationale Sloopauto Ophaaldienst is nog nooit zo makkelijk geweest!

Waarom onze service? Wij werken samen met garages door heel Nederland, en halen eventueel nog bruikbare onderdelen uit de auto. Daarom bieden wij vaak nog een vrij hoog bod aan op uw kapotte auto. Wij halen de auto door heel Nederland op, en hopen zo de lasten van uw schouders af te halen.

Neem nu snel contact op met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst. Sloopauto verkopen Amsterdam? Wij helpen u graag met het hele proces!