Visuele communicatie is een must-have

2 min read
visuele communicatie

Visuele communicatieVisuele communicatie is een hele goede manier voor het vergroten van jouw zichtbaarheid op straat. Het is namelijk zo dat mensen hierdoor zien waar jouw bedrijf of winkel gelokaliseerd is zonder dat zij hier daadwerkelijk dichtbij hoeven te komen. Zo kan het natuurlijk zijn dat jij ligt langs een drukbezochte autoweg of in een winkelstraat. Eigenlijk overal waar mensen komen is het gebruik hiervan flink aan te raden. Zelf ben ik pas geleden mijn eigen boetiek begonnen met sieraden en hiervoor ben ik op zoek gegaan naar deze manier van adverteren. Eigenlijk had ik geen flauw idee waar ik moest beginnen met zoeken. Om die reden ben ik eerst bij mijn vrienden gaan vragen of zij misschien nog een tip voor mij hadden. Meerdere van hen hebben namelijk ook een eigen onderneming, dus misschien hadden zij daar meer ervaring mee dan ik.

Super mooie visuele communicatie

Visuele communicatie

Mijn visuele communicatie heb ik uiteindelijk aangeschaft bij Glance & Vision. Hier hoorde ik van verschillende mensen goede verhalen gehoord en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Toch had ik wel nog enkele vragen over wat er nu eigenlijk allemaal mogelijk was. Om dit op een rijtje te krijgen ben ik toen uitgenodigd bij hen op kantoor. Hier was ook een ontwerper aanwezig die voor mij uiteindelijk een mooie tekening heeft gemaakt. Na dit gesprek kon ik bijna niet meer wachten tot het allemaal af zou zijn. Toch moest ik nog heel eventjes geduld hebben, want mijn logo voor op de gevel zou op maat gemaakt gaan worden. Inmiddels is het allemaal helemaal af en ik ben onwijs blij met het eindresultaat. Dat is ook de reden dat ik hen aan iedereen aan zou raden. Voor meer informatie kun jij altijd een kijkje nemen op hun snelle website of natuurlijk gewoon eventjes bellen.